Budgetcoaching

Bij de meeste gezinnen of samenwonende partners met schulden is het begonnen met het verliezen van het overzicht over de inkomsten en uitgaven.

Geleidelijk komt men er achter dat er steeds meer rekeningen moeten blijven liggen omdat er geen of onvoldoende inkomsten zijn. Het niet voldoen van de rekeningen begint met betalingsherinneringen die genegeerd worden. Uiteindelijk zullen de incasso’s uit handen worden gegeven en worden de problemen nog groter door hoge incassokosten.

De achterstanden zijn niet meer in te lopen doordat de uitgaven te hoog blijven ten opzichte van de inkomsten. Men sluit zich dan vaak af van de werkelijkheid. Men weet dat er problemen zijn, maar proberen deze te negeren.
Het is verstandig een budgetcoach in te schakelen om met u de problemen te inventariseren en naar een oplossing te zoeken. Ook wanneer men tijdig een budgetcoach inschakelt om uw financiële problemen te inventariseren is het vaak niet te laat om in overleg het probleem aan te pakken.

Wat is een budgetcoach ?

Dit is een financieel deskundige die er voor kan zorgen dat gezinnen of relaties het overzicht van hun geldzaken weer terug krijgen.
Hij gaat u helpen om in eerste instantie inzichtelijk te maken hoe u er financieel voor staat.

Wanneer schakelt u een budgetcoach in ?

Zodra u merkt in het gezin of tussen beide partners dat er geen inzicht meer is in de financiële situatie, dient u een budgetcoach in te schakelen.

Wat kan AFORTUNA voor u betekenen en wat zijn de kosten ?

Wij zullen met u een inzicht gaan verschaffen met betrekking tot uw financiële huishouding. Hieruit zal snel het probleem blijken. Er is dan dus een overzicht van inkomsten en uitgaven. Afhankelijk van het aangetroffen probleem wordt er een plan van aanpak gemaakt. Vaak zullen er ook regelingen getroffen moeten worden met schuldeisers. Alles wordt schriftelijk geregeld en als alles weer langzaam op orde is zal de budgetcoach zich terug trekken.
Hij blijft het gezin of de partners nog wel enige tijd volgen om de voortgang te bespreken.

Het intake gesprek van ons is gratis. Het vervolg wordt in overleg besproken en vastgelegd. Hiervan zullen wij niet afwijken. U weet dus van te voren welke kosten bij de budgetcoaching zullen worden berekend.
© Copyright afortuna.nl Website & SEO door 
Swartwebdesign